reportaj TV, realizat în momentul prezentării colecțiilor vestimentare. Lucia Moroșan, Doina Ursu și Irina Belova, absolvente recente ale ULIM, sunt cele mai apreciate de dascăli, pentru primii pași în lumea modei." />

Examenele de licență ale tinerilor designeri vestimentari, transformate în evenimente mondene televizate

Devine o tradiție, la ULIM, ca susținerea proiectelor de licență a tinerilor designeri vestimentari să se transforme în evenimente mondene televizate, cu prezentarea unor veritabile parade ale modei, admirate de la micul ecran. Vă invităm să urmăriți un reportaj TV, realizat în momentul prezentării colecțiilor vestimentare. Lucia Moroșan, Doina Ursu și Irina Belova, absolvente recente ale ULIM, sunt cele mai apreciate de dascăli, pentru primii pași în lumea modei.

Rolul accesoriilor în crearea unei colecții vestimentare cu forme geometrice; îmbrăcămintea pentru femei în stil minimalist, inspirat de tendințele clasice din anii `90 prin reducerea la maximum a elementelor decorative; utilizarea formelor netradiționale și structurilor complexe - au fost  cele mai importante aspecte ale proiectelor de licență prezentate.

Parada modei, la ULIM

Evoluția creatoarelor de modă începătoare, formate la ULIM, ne fac optimiști și în anul acesta, susține dna  Maria Tereșcenco, conf. univ. în cadrul Catedrei Design și conducătorul științific al licențiatelor.  Școala viitorilor designeri vestimentari de la ULIM sprijină dezvoltarea pieței autohtone. Cei care aleg această specialitate, se asigură cu o meserie de azi și de mâine.

Studenții ULIM dovedesc faptul că sunt talente veritabile pe podiumuri, cu viitor în designul vestimentar și cel interior în RM și străinătate. Colecțiile de modă, lansate de absolvenții și studenții noștri, care activează deja în modelling, sunt apreciate de maeștri. Specialiștii designeri formați la ULIM se bucură de popularitate.

Vă îndemnăm să vă documentați referitor la avantajele de a învăța această meserie la ULIM, accesând următorul link, pentru a urmări și reportaje TV de excepție: Școala viitorilor designeri vestimentari de la ULIM ”Specialiștii noștri sunt mereu asigurați cu locuri de muncă”

Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM


22.06.2017