Primul Forum European al Angajatorilor în RM

Pentru prima dată în RM, Camera de Comerț și Industrie Franța-Moldova, în colaborare cu Agenția Universitară a Francofoniei (Antena din Chișinău) și alți parteneri instituționali, organizează Forumul European al Angajatorilor. Evenimentul va avea loc la 20 octombrie, între orele 13:00-18:00, în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret ”ARTICO” (Chișinău, bd. Ştefan cel Mare 169).

Tinerii profesionişti și studenţii vor avea posibilitatea de a se întâlni faţă în faţă cu investitori străini și cu cei mai mari angajatori din țară, care lucrează pe piața UE, dar și cu reprezentanții celor mai importante proiecte internaționale în domeniul ocupării forței de muncă.

Peste 20 de companii europene, printre care Lafarge Moldova, Orange Moldova, Lactalis Alba, Mobiasbancă – Groupe Société Générale, Le Bridge Corporation Ltd, Grawe Carat Asigurari SA, Magenta Consulting și Gas Natural Fenosa își vor prezenta ofertele. Evenimentul este destinat studenților în găsirea de joburi, pentru realizarea stagiilor profesionale.

Tinerii sunt invitați să-şi prezinte CV-urile şi să discute personal cu potențialii angajatori. Forumul se adresează și cadrelor didactice, care sunt așteptate pentru a afla mai multe detalii referitoare la cerințele actuale ale angajatorilor, în vederea modernizării programelor academice, susținute de instituții internaționale.

 


19.10.2015