ABSOLVENŢII UNIVERSITĂŢII DIN ORLEANS AU PRIMIT DIPLOMELE DE LICENŢĂ

La 20 mai în cadrul Universităţii Libere Internaţionale studenţii filierei francofone „Gestion et administration des entreprises” din cadrul facultăţii Ştiinţe Economice de la ULIM şi ASEM, promoţia 2010 şi-au primit diplomele de licenţă delocalizate de Universitatea din Orleans. Aceste studii s-au desfăşurat în baza unui proiect derulat de ULIM, ASEM, Universitatea din Orleans şi Agenţia Universitară a Francofoniei.

Cele 3 universităţi sunt parte a unui proiect finanţat de către Agenţia Universitară a Francofoniei şi cu sprijinul instituţiilor partenere.  Acest proiect le permite studenţilor obţinerea a două diplome la sfârşitul ciclului licenţă.

Studenţii au fost felicitaţi de către Prim Vice Rectorul ULIM, Ana Guţu, pentru succesele obţinute, cât şi pentru curajul lor de a studia toate disciplinele cu predare doar în limba franceză.

Profesorul Jean-Pierre Matière de la Universitatea din Orleans, a înmânat diplomele de licenţă studenţilor din R.M. încurajându-i şi motivându-i să continue studiile şi la ciclul masterat şi să revină în ţară pentru a contribui la dezvoltarea economică a Republicii Moldova. 


23.05.2011