Lecţia publică “Internet Governance and Human Rights”

Joi, 15 septembrie,la ora 09:30, in Aula Magnifica (etajul 4) s-a desfăşurat lecţia publică în limba engleză cu traducere consecutivă intitulată “Internet Governance and Human Rights”, prezentată de Domnul Wolfgang BENEDEK, profesor la Universitatea din Graz, Austria, Director al Centrului European de Training şi Cercetare în domeniul Democraţiei şi al Drepturilor Omului.

Evenimentul a avut loc în contextul implementării proiectului “Promovarea Democraţiei şi a Drepturilor Omului în Moldova din perspectiva sistemului Media”, finanţat de Uniunea Europeană. De asemenea, prof. BENEDEK a moderat seminarul internaţional cu tema “Libertatea de exprimare, guvernarea societăţii informaţionale şi a drepturilor omului” care a avut loc în cadrul ULIM în perioada 14-16 septembrie şi la care au participat experţi juridici, studenţi de la Facultatea de Jurnalism, Psihologie şi Asistenţă Socială, Drept, precum şi reprezentanţi ai ONG-urilor şi organizaţiilor internaţionale.

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova şi Universitatea din Graz, Austria.


29.09.2011