O proaspătă absolventă ULIM va beneficia de un program de leadership și antreprenoriat, cu profesori de la Harvard, Stanford, Wharton și Berkeley

Nina Maico este proaspăt licențiată în economie mondială și relații economice internaționale. Studiile în limba engleză, la Facultatea Științe Economice din cadrul ULIM, constituie bază intelectuală solidă pentru a fi continuate oriunde în lume. Dovadă este faptul că Nina Maico face parte din topul celor 50 dintre studenții de excepție din lume, în anul 2016, selectați de profesorii Aspire Academy.

Aceasta este o prestigioasă şcoală de vară, creată de absolvenţii români din marile centre universitare din străinătate. Între 8 și 15 iulie, Nina Maico va pleca la Poiana Brașov, unde va beneficia de cursuri de leadership, antreprenoriat și dezvoltare personală, susținute de profesori veniți de la Harvard, Stanford, Wharton și Berkeley.

Un început de experiență de dezvoltare pentru marii lideri de mâine

”Aspire este singurul program educațional din România și Europa de Est cu participare internaţională, care utilizează o curriculă, alcătuită pe modelul celei de la Universitatea Harvard. În luna iulie, participanții vor avea oportunitatea de a dialoga cu antreprenori locali și regionali, cu personalități de succes din varii domenii.

Pentru cei selectați, programele de vară reprezintă doar începutul experienței lor de dezvoltare, deoarece la finalizare, tinerii devin membri ai comunității  Aspire, care le oferă mentorat și oportunități profesionale și academice”, conform unui comunicat oficial. Mai multe informaţii despre programe şi criteriile de eligibilitate sunt disponibile pe site-ul: www.aspireacademy.ro.

Textul integral despre experiența academică a Ninei Maico, citiți la rubrica Viața Studențească:

Angelina Olaru, Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM


25.05.2016